Nieuwe tas online


"Vorig weekend waren Sander en Lida, onze zoon en schoondochter, een weekend gezellig bij ons op bezoek in Burdaard. Lida had wat tassen mee van haar oudtante die zij niet meer gebruikte. Of ik daar belang bij had? Jaaaa! Altijd leuk om te kijken of ik daar nog iets van kan hergebruiken..."

Nieuwe tas online blogpost

We zijn rijk?!

Nep! Namaak! Fake! : (

We waanden ons even heel rijk, want het leek of er kapitale tassen tussen zaten. Helaas ontdekten we al snel dat het neppers waren, "original copies" dus. Maar er zat ook een geweldig vintage tasje bij. Een echte Areitio bag, en nog hartstikke antiek ook! Het tasje zou zo in het (helaas failliete) tassenmuseum "Hendrikje" in Amsterdam passen.

Maar toen kreeg ik een idee...! Wat als ik dit tasje nou eens in een compleet nieuw jasje gooi? Nou, dat heb ik dus gedaan. Het inspireerde mij om een tas te maken van prachtig Italiaans croco leer. Een “New born Areitio" by Bolsas tassen... En het resultaat?

Het eindresultaat van het tasje in het nieuwe jasje vind je hier, of klik op de grote rode knop!nl