Tas op maat


Jouw tas op maat

Je hebt hier waarschijnlijk al heel wat tassen voorbij zien komen. Sommige tassen laten jouw hart sneller kloppen. Andere tassen doen je weinig of niets. Of sterker nog, en dit blijft natuurlijk tussen ons; sommige tassen vind je misschien zelfs niet mooi. Maar weet je? Dat mag ook. Omdat bij het aanvragen van je tas maar één ding telt. Het vinden van jouw perfecte tas!


Leestijd: 2 minuten


Tas aanvragen  
Hoe gaat het in zijn werk?

Misschien zit je al stiekem te dagdromen en stel je jezelf helemaal voor hoe jouw unieke, perfecte tas eruit zou zien. Maar tegelijkertijd vraag je, jezelf ook af... Een Bolsas tas aanvragen, hoe gaat dat nou eigenlijk in zijn werk? Na deze pagina, zal je antwoord hebben op al je vragen.

Ik heb tassen gemaakt voor muzikanten, zakenreizigers, fietsers, vouw fietsers, violisten, kunstenaars en fotografen. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hadden hun eigen wensen. Die heb jij waarschijnlijk ook. Durf te vragen! Een Bolsas tas aanvragen is trouwens super simpel dankzij deze vijf vragen. Die kun je volledig vrijblijvend beantwoorden. Ik stel deze vragen aan al mijn klanten. Met deze vragen is iets leuks. Ze zorgen ervoor dat je een plaatje vormt in je hoofd van jouw Bolsas tas. En dat is een goed startpunt om aan de slag te gaan.

Waarom een tas op maat?

Heb je bijzondere hobby's of spullen? Spullen die je nooit echt lekker mee kunt nemen zeg maar... Van die spullen waardoor je altijd met twee tassen staat te klungelen en te proppen... Dat soort spullen. Heb jij die toevallig ook? Of ben je meer het onverbeterlijke "ik ben mijn telefoon alweer kwijt" type? Dankzij een handige tas indeling hoef je nooit meer te zoeken. Bespaar jezelf voortaan die tijd en vooral de stress. Dat maakt ons snel oud, en dat vind niemand leuk toch? Zeg eens eerlijk...

Vraagt jouw specifieke hobby, werk of lifestyle om een speciaal daarvoor ontworpen tas?


Soms heb je nou eenmaal een hobby of bepaalde (soms gedwongen) leefstijl die het lastig voor je maakt om fatsoenlijk te kunnen reizen zonder al te veel tassen mee te moeten nemen. Je spullen vragen dan om een specifiek ontwerp. Hieronder neem ik je mee en laat ik je zien wat ik daarmee bedoel. Onderstaande tassen zijn gemaakt met een bepaald doel voor ogen en vormden een mooie "ontwerp" uitdaging. Lees met mij mee over...


De Camera Dynamica tas


De Camera Dynamica is een voorbeeld van zo'n tas op maat. Samen hebben we naar een goede indeling gekeken voor haar camera. Vooral de band moest sterk, breed en verstelbaar zijn. Professionele camerabody's en lenzen zijn zwaar.

De tas is gemaakt van leer van een oude stoel. De stoel was versleten, maar de man van de fotograaf zat hier zo graag in. Het leer was nog goed te gebruiken. Van haar dochter had ze nog een dierbare foto van haar babyschoentjes samen met haar pumps. Deze foto hebben we op canvas laten printen. Zo ontstond er een wel heel persoonlijk ontwerp.

Een prachtig accent aan de buitenkant en een hele bijzondere voering voor de binnenkant. Deze tas wordt graag gebruikt en is een emotioneel Bolsas meisterstück omdat het praktische en persoonlijke zo mooi samen komen in deze tas.

Op naar het volgende voorbeeld...


Het Medische Mirakel

De vraag was een grote rugtas voor een CPAP apparaat. Deze mevrouw wilde graag een rugtas voor haar apparaat, toiletspullen en wat kleding voor weekendjes op pad. Zo'n tas bestaat niet. Dus ik heb een aantal prototypes gemaakt en uitgetest met de klant. Een dwars model viel af. Na heel veel schetsen en overleg is dit de tas geworden. Leuk om haar blij te maken met deze kleurrijke tas.


Dit is Djé YamBay

Krijg die maar eens mee...

Gelukt!

Sander zocht een sterke tas om een "boomstam" te vervoeren. Want zo'n djembee is best zwaar. Of ik iets voor hem wist? Samen hebben we gezocht naar een sterk, waterdicht materiaal wat er ook nog leuk uitziet. Van museum Dokkum heb ik een banner gekregen van Bonefatius. Hoe leuk is het om Bonefatius te laten meereizen als bescherm heilige met een Friese muzikant met een Afikaans instrument? Naast een gebruiksvoorwerp komt er dan een (verstopte) spirituele betekenis bij. De tas is dubbel uitgevoerd met een grote rits aan de bovenkant en draagbanden die zowel enkel als dubbel gebruikt kunnen worden. En natuurlijk een extra vak voor wat lossen spullen die je mee wilt nemen.

Je hebt nu gezien hoeveel mogelijkheden er zijn. Misschien had je de hoop al opgegeven om ooit stijlvol, plezierig en gemakkelijk door het leven te bewegen. Maak het jezelf niet langer moeilijke maar neem contact op.


“Begin with the end in mind” is based on the principle that all things are created twice. There’s a mental or first creation, and a physical or second creation to all things.
Ben jij klaar om te brainstormen over jouw eigen praktische en stijlvolle tas op maat?

Op deze foto ben ik bezig om een tas uit te meten en in elkaar te zetten in mijn Bolsas atelierWe lopen alle elementen van jouw droomtas samen door!Ontdek nu vrijblijvend alle mogelijkheden voor jouw unieke tas


Dat ontdekken doen we aan de hand van 5 simpele vragen. Verstuur je wensen, en binnen 24 uur heb je een persoonlijk berichtje van mij terug. Ik laat je weten welke mogelijkheden er zijn om jou de tas op maat te geven waar je nu nog van droomt! Invullen is klaar binnen 2 minuten.1. Wat voor soort tas zou je graag willen?

2. Welke materialen zou je graag terug zien in je tas?

3. Heb je een bepaalde kleuren combinatie voor ogen?

4. Heb je specifieke wensen voor de indeling van je tas?

5. Heb je zelf nog wensen, suggesties of brandende vragen?

  Mailen         WhatsApp         Bellennl