Tassen op maat

Jouw tas op maat

Je hebt hier waarschijnlijk al heel wat tassen voorbij zien komen. Sommige tassen laten jouw hart sneller kloppen. Andere tassen doen je weinig of niets. Of sterker nog, en dit blijft natuurlijk tussen ons; sommige tassen vind je misschien zelfs niet mooi. Maar weet je? Dat mag ook. Omdat bij het aanvragen van je tas maar één ding telt. Het vinden van jouw perfecte tas!

Leestijd: 2 minuten


Mijn tas op maat aanvragen
1 van 3

Hoe gaat het in zijn werk?

Misschien zit je al stiekem te dagdromen en stel je jezelf helemaal voor hoe jouw unieke, perfecte tas eruit zou zien. Maar tegelijkertijd vraag je, jezelf ook af... Een Bolsas tas aanvragen, hoe gaat dat nou eigenlijk in zijn werk? Na deze pagina, zal je antwoord hebben op al je vragen.

Ik heb tassen gemaakt voor muzikanten, zakenreizigers, fietsers, vouw fietsers, violisten, kunstenaars en fotografen. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hadden hun eigen wensen. Die heb jij waarschijnlijk ook. Durf te vragen! Een Bolsas tas aanvragen is trouwens super simpel dankzij deze vijf vragen. Die kun je volledig vrijblijvend beantwoorden. Ik stel deze vragen aan al mijn klanten. Met deze vragen is iets leuks. Ze zorgen ervoor dat je een plaatje vormt in je hoofd van jouw Bolsas tas. En dat is een goed startpunt om aan de slag te gaan.

Waarom een tas op maat?

Heb je bijzondere hobby's of spullen? Spullen die je nooit echt lekker mee kunt nemen zeg maar... Van die spullen waardoor je altijd met twee tassen staat te klungelen en te proppen... Dat soort spullen. Heb jij die toevallig ook? Of ben je meer het onverbeterlijke "ik ben mijn telefoon alweer kwijt" type? Dankzij een handige tas indeling hoef je nooit meer te zoeken. Bespaar jezelf voortaan die tijd en vooral de stress. Dat maakt ons snel oud, en dat vind niemand leuk toch? Zeg eens eerlijk...

Schreeuwt jouw werk, hobby of lifestyle om een op maat gemaakte tas?

Soms heb je nou eenmaal een hobby of bepaalde (soms gedwongen) leefstijl die het lastig voor je maakt om fatsoenlijk te kunnen reizen zonder al te veel tassen mee te moeten nemen. Je spullen vragen dan om een specifiek ontwerp. Vraagt jouw tas om een specifieke aanpak? Doe dan vrijblijvend een aanvraag.

Hieronder neem ik je mee en laat ik je zien wat ik met een specifiek ontwerp bedoel. Onderstaande tassen zijn gemaakt met een bepaald doel voor ogen en vormden een mooie "ontwerp" uitdaging. Lees met mij mee over...

"De Camera Dynamica tas"

1 van 6
Mijn tas op maat aanvragen


De Camera Dynamica is een voorbeeld van zo'n tas op maat. Samen hebben we naar een goede indeling gekeken voor haar camera. Vooral de band moest sterk, breed en verstelbaar zijn. Professionele camerabody's en lenzen zijn zwaar.

De tas is gemaakt van leer van een oude stoel. De stoel was versleten, maar de man van de fotograaf zat hier zo graag in. Het leer was nog goed te gebruiken. Van haar dochter had ze nog een dierbare foto van haar babyschoentjes samen met haar pumps. Deze foto hebben we op canvas laten printen. Zo ontstond er een wel heel persoonlijk ontwerp.

Een prachtig accent aan de buitenkant en een hele bijzondere voering voor de binnenkant. Deze tas wordt graag gebruikt en is een emotioneel Bolsas meisterstück omdat het praktische en persoonlijke zo mooi samen komen in deze tas.

Op naar het volgende voorbeeld...

"Het Medische Mirakel"

1 van 3

De vraag was een grote rugtas voor een CPAP apparaat. Deze mevrouw wilde graag een rugtas voor haar apparaat, toiletspullen en wat kleding voor weekendjes op pad. Zo'n tas bestaat niet. Dus ik heb een aantal prototypes gemaakt en uitgetest met de klant. Een dwars model viel af. Na heel veel schetsen en overleg is dit de tas geworden. Leuk om haar blij te maken met deze kleurrijke tas.

Op naar de volgende tas op maat;

"Dit is Djé YamBay"

Krijg die maar eens mee...

1 van 3

Gelukt!

Sander zocht een sterke tas om een "boomstam" te vervoeren. Want zo'n djembee is best zwaar. Of ik iets voor hem wist? Samen hebben we gezocht naar een sterk, waterdicht materiaal wat er ook nog leuk uitziet. Van museum Dokkum heb ik een banner gekregen van Bonefatius. Hoe leuk is het om Bonefatius te laten meereizen als bescherm heilige met een Friese muzikant met een Afikaans instrument? Naast een gebruiksvoorwerp komt er dan een (verstopte) spirituele betekenis bij. De tas is dubbel uitgevoerd met een grote rits aan de bovenkant en draagbanden die zowel enkel als dubbel gebruikt kunnen worden. En natuurlijk een extra vak voor wat lossen spullen die je mee wilt nemen.

Je hebt nu gezien hoeveel mogelijkheden er zijn. Misschien had je de hoop al opgegeven om ooit stijlvol, plezierig en gemakkelijk door het leven te bewegen. Maak het jezelf niet langer moeilijk en doe een aanvraag!

Mijn tas op maat aanvragen

“Begin with the end in mind” is based on the principle that all things are created twice. There’s a mental or first creation, and a physical or second creation to all things.

Ben jij klaar om te brainstormen over jouw eigen praktische en stijlvolle tas op maat?

Hebben we de vijf belangrijkste vragen beantwoord? Dan is het tijd om samen te gaan brainstormen.

Welke materialen vind je mooi? Zijn er bepaalde kleuren die je graag draagt? Daar gaan we samen naar kijken. We zorgen ervoor dat jouw tas aansluit bij je postuur en kleuren pallet...

We combineren verschillende materialen en looks met elkaar, net zolang tot we een geweldige combinatie gevonden hebben. Wil je attributen toevoegen aan jouw tas? Het kan allemaal! Heb je waardevolle emblemen, symbolen of sierraden die (emotionele) betekenis voor jou hebben? Laat ze dan verwerken in jouw tas! Zo draag je altijd iets bij je wat je dierbaar is.

  • Samen brainstormen

    "Creëer zelf een idee van jouw ideale tas! Gebruik gewoon je voorstellings-vermogen zonder grenzen!"

  • Van goed naar geniaal

    "Als jij een Goed idee hebt dan maken we het samen Geniaal. We brengen die droomtas in jouw realiteit!"

  • Het perfecte plaatje

    "Jouw tas word twee keer ontworpen. De eerste keer in gedachten, de tweede keer tijdens het proces!"

1 van 3

We lopen alle elementen van jouw droomtas samen door!

De vakken, de ritsen en fournituren, we stellen alles op elkaar af. Wat vind je er mooi bij? Oud goud, smokey silver, brons, wel of geen tassenpootjes en welke dan? Wil je een handvat of alleen een schouderband? Alles nemen we door.

Hebben we jouw droomtas helder voor ogen? Dan ga ik voor jou aan de slag!

Dus, ben jij klaar voor jouw droomtas? Doe hieronder dan vrijblijvend een aanvraag...

Mijn tas op maat aanvragen

Vraag nu zelf ook jouw tas op maat aan

Laat je naam, e-mailadres en telefoonnummer achter. Ik neem dan vrijblijvend even contact op. Samen bespreken we al jouw wensen, dromen en mogelijkheden. Ik denk graag met je mee.