Aanvragen


De perfecte tas voor jou

Je hebt hier waarschijnlijk al heel wat tassen voorbij zien komen. Sommige tassen laten jouw hart sneller kloppen. Andere tassen doen je weinig of niets. Of sterker nog, en dit blijft natuurlijk tussen ons; sommige tassen vind je misschien zelfs niet mooi ;-) Maar weet je? Dat mag ook. Omdat bij het aanvragen van je tas maar één ding telt...


...het vinden van JOUW perfecte tas!


Leestijd: 3 minutenJouw perfecte tas aanvragen

Misschien zit je al stiekem te dagdromen en stel je jezelf helemaal voor hoe jouw unieke, perfecte tas eruit zou zien. Maar tegelijkertijd vraag je, jezelf ook af... Een Bolsas tas aanvragen, hoe gaat dat nou eigenlijk in zijn werk? Na deze pagina, zal je antwoord hebben op al je vragen. 

Ik heb tassen gemaakt voor muzikanten, zakenreizigers, fietsers, vouw fietsers, violisten, kunstenaars en fotografen. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hadden hun eigen wensen. Die heb jij waarschijnlijk ook. Durf te vragen!
Een Bolsas tas aanvragen is trouwens super simpel dankzij deze vijf vragen. Die kun je volledig vrijblijvend beantwoorden. Ik stel deze vragen aan al mijn klanten. Met deze vragen is iets leuks. Ze zorgen ervoor dat je een plaatje vormt in je hoofd van jouw Bolsas tas. En dat is een goed startpunt om aan de slag te gaan.

Klaar om je tas te ontdekken?


Wat zo leuk is aan je eigen tas

Heb je bijzondere hobby's of spullen?

Spullen die je nooit echt lekker mee kunt nemen zeg maar... Van die spullen waardoor je altijd met twee tassen staat te klungelen en te proppen... Dat soort spullen. Heb jij die toevallig ook? Of ben je meer het onverbeterlijke "K..! ik ben mijn telefoon alweer kwijt type?"

Dankzij een handige tas indeling hoef je nooit meer te zoeken. Bespaar jezelf voortaan die tijd en vooral de stress. Dat maakt ons snel oud, en dat vind niemand leuk toch? Precies.


Heb jij bijzondere werkzaamheden of een specifieke hobby?


Dit is een voorbeeld van een bijzondere tas. Deze tas is gemaakt van leer van een oude stoel. Deze stoel was versleten maar hier zat de man van de fotograaf zo graag in. Het leer was nog goed te gebruiken.

Samen hebben we naar een goede indeling gekeken. Vooral de band moest sterk, breed en verstelbaar zijn. Professionele camerabody's en lenzen zijn zwaar.

Van haar dochter had ze nog een dierbare foto van haar babyschoentjes samen met haar pumps. Deze foto hebben we op canvas laten printen. Een prachtig accent aan de buitenkant en hele bijzondere voering voor de binnenkant.

Deze tas wordt graag gebruikt en is een emotioneel Bolsas meisterstück.


Samen brainstormen over jouw tas is een belangrijk en creatief proces. Dit is de eerste stap waarin we samen jouw tas al tot leven brengen.

Samen brainstormenKijk deze korte video


Met veel oog voor detail wordt elke tas vervaardigd.


Hebben we jouw droomtas helder voor ogen?

Dan ga ik voor je aan de slag!Jouw tas bedenken we samen

Wil je attributen toevoegen aan jouw tas? Dat kan natuurlijk ook! Heb je waardevolle emblemen, symbolen of sierraden die (emotionele) betekenis voor jou hebben? Laat ze dan verwerken in jouw tas! Zo draag je altijd iets bij je wat je dierbaar is.


Totaal concept

Hier zie je een tas die bijna af is. De laatste details worden tot in de puntjes uitgewerkt. Alles moet strak afgeleverd en afgewerkt worden.Vraag jouw unieke tas op maat aan

Leuk dat je een aanvraag komt doen! Beantwoord vrijblijvend 5 korte vragen.

Klaar binnen 2 minuten...


Geen tijd om een formulier in te vullen? Je kunt ook vragen naar alle mogelijkheden via WhatsApp.
1. Wat voor soort tas zou je graag willen?


2. Welke materialen zou je graag terug zien in je tas?


3. Heb je een bepaalde kleuren combinatie voor ogen?


4. Heb je specifieke wensen voor de indeling van je tas?


5. Heb je zelf nog wensen, suggesties of brandende vragen?