Mijn verhaal


Streven naar perfectie

"Mijn naam is Dineke. Ik ben de ontwerper en oprichter van Bolsas tassen. Ik ontwerp unieke tassen op aanvraag en in opdracht. Elke tas wordt met liefde slechts één keer gemaakt. Ook jouw tas kan ik op maat en volledig naar al je wensen maken. Zowel voor vrouwen als ook voor mannen. Bij Bolsas eer ik nog het oeroude ambacht van tassen bouwen. In mijn atelier verweven ontwerp, kunst, en reizen in stijl, zich tot jouw perfecte tas. Een tas die voor lange tijd je trouwe reisgenoot is. Mijn verhaal lees je hier..."


Leestijd: 3 minuten
Bolsas-tassen ontwerpt unieke leren tassen op maat en in opdracht.

Bolsas-tassen ontwerpt handgemaakte leren tassen op maat en in opdracht. Elke tas wordt met liefde slechts één keer gemaakt. De tassen zijn duurzaam, zelf ontworpen, en ware kunstwerken op zichzelf. Ik streef ernaar om iedere tas perfect af te leveren naar de wensen van mijn klant.

Op deze foto galerij zie je mij aan het werk in mijn Bolsas atelier

Jouw perfecte tas ontwerpen

Denken, dromen, en weer verder ontwerpen

's Ochtends bij het opstaan kan ik niet wachten om aan de slag te gaan. Om een tas zo perfect mogelijk te maken moet ik altijd voorzichtig te werk gaan. Voor je het weet is er een stiksel scheef. Dus vanuit rust en concentratie ga ik dan mijn nachtelijke ingeving uitwerken.

Aan het einde van de rit kijk ik nog eens over mijn schouder en ben ik iedere keer trots wanneer ik het eindresultaat bewonder. De reactie van mijn klanten, mijn grootste en levende bron van reclame, vind ik nog leuker.

"Dit had ik nooit verwacht!"

Ik ook niet", roep ik dan vaak. Het is bijna een klein mysterie en een wonder hoe iedere unieke tas tot leven komt.

Jouw leven Jouw reis Jouw tas

Iedereen leeft zijn eigen leven. Iedereen heeft andere hobby's bezigheden en werkzaamheden. Bij jouw unieke levensstijl past een unieke tas. Een tas die naadloos aansluit bij je dromen. Daarbij laat ik me inspireren door gebeurtenissen.

Hier zie je mij in het Friese museum met een Escher tas. Zijn kunstwerken inspireerde mij om een complete Escher tassen serie te creëren.

Mijn inspiratieMijn werkwijze

Zal ik je eens iets verklappen? Ik heb stiekem best wel een hekel aan sommige aspecten van deze maatschappij. Ik doel dan voornamelijk op de wegwerp cultuur. Gelukkig komt steeds meer waardering terug voor ambachtelijke producten die duurzaam en met aandacht gemaakt zijn.

Iedere handgemaakte tas wordt met liefde gebouwd van de beste- duurzaamste materialen waar ik mijn handen op kan leggen.

"Mijn grootste compliment is een doorleefde gebruikte tas."

Ik zoek altijd naar duurzame, natuurlijke sterke materialen. Ik werk met plantaardig gelooide leersoorten, vintage leer, meubelstoffen en banners van evenementen. Door het gebruik van deze sterke slijtvaste materialen wordt de tas in het gebruik steeds mooier.

Mijn grote passie en talent is het combineren van verschillende leersoorten en kleuren. Samen met jou de tas ontwerpen die jij geweldig vind is een dynamisch proces waar ik blij van word. Als we eruit zijn wil ik eigenlijk meteen beginnen en mijn bestaande project aan de kant leggen. Want ik zie de tas dan al voor me.

Ik ben steeds op zoek om grenzen te verleggen. In het verleden heb ik samen gewerkt met verschillende kunstenaars en hun gesigneerde werken verwerkt in mijn tassen. Mijn tassen noem ik kunstwerken omdat van iedere tas slechts één exemplaar bestaat. Iedere tas is uniek.

De tas komt met een herstelservice. Zolang ik de tas kan maken, repareer ik die voor je. Jij en je tas zijn mijn belangrijkste visitekaartje!

Dus... Ben jij klaar voor jouw eigen unieke tas? Ben je het zat dat je je sleutels niet kunt vinden? Word je gek van die "georganiseerde chaos" waarin je niets kunt vinden? Of ben je het zat om te moeten proppen omdat het nooit past? Neem dan gewoon eens contact met mij op. Ik vind het geweldig om mij te laten inspireren door jouw ideeën en wensen. Daar doe ik het uiteindelijk voor.

Je kiest zelf de vorm, kleur en indeling van jouw tas. Ook het toevoegen van emblemen, logo's, slogans of sieraden die (emotionele) waarde voor jou hebben kunnen worden toegevoegd aan je tas. Zo krijg je een exclusieve tas die precies bij je past en die je graag bij je draagt. Voor de rest van je leven. Geweldig toch? Laat mij weten wat ik voor je kan maken! Ik denk graag met je mee.

Wil jij ook een tas op maat laten maken?


Ontdek de mogelijkheden
nl